Over Ons

Ik ben Maxime Reniers, gediplomeerd honden- en kattentrimmer en eigenaresse van de trimsalon.

Nadat de opleiding diergeneeskunde in Antwerpen door mij werd gestaakt, wilde ik mijn jeugddroom om met dieren te werken tóch laten uitkomen. De keuze om huisdieren te trimmen kwam in me op omdat ik zelf raskatten heb waarmee ik graag naar de show ging. De zusjes Kiyomi en Carly en intussen is er nog een derde en vierde bijgekomen Noukie en Muis. En niet te vergeten de lieve hondjes van mijn moeder Lady en Snoes.

Deskundige behandeling van de vacht is voor het welzijn van uw huisdier belangrijk, maar wij vinden het ook belangrijk dat het trimmen naar uw wensen gebeurt. Daarom zullen we voorafgaand aan een trimbehandeling altijd met u uw wensen overleggen

Mijn naam is Karin Striezenau en ik ben al zo’n 12 jaar actief als hondentrimster en intussen ook als kattentrimster.

Via de hondenschool waar ik met mijn eerste hond trainde kwam ik in de trimsalon terecht. Eerst als washulp maar al snel in opleiding tot trimster. Na bijna 10 jaar trimmen wilde ik ook nog een andere droom waar maken, fysiotherapeut worden. Ook dat is gelukt, maar toch kwam ik weer terug bij het trimmen.

Ik behandel alle dieren met rust, aandacht en geduld, ze hebben niet zelf voor een bepaalde vacht of afspraak gekozen, dus ik probeer het zo comfortabel mogelijk voor ze te maken.